• Novo
amazon hotsale Aromaterapija Esencijalnih Ulja Nebulizing Difuzor doTERRA, esencijalnih ulja difuzor Nebair Atomizing Difuzor

amazon hotsale Aromaterapija Esencijalnih Ulja Nebulizing Difuzor doTERRA, esencijalnih ulja difuzor Nebair Atomizing Difuzor

KM 705.00

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


dragi sve naše dionice plug je NAS/EU uključi, ako je pošaljem u zemljama koriste UK standard uključi, mi ćemo ti ponuditi pretvarač.
SAVRŠENO TERAPEUTSKI RAZREDU ATOMIZING ESENCIJALNIH ULJA DIFUZOR
Menjanje Ulja je povjetarac, ne lije, ne nered, samo jebeš svoju bocu direktno na Atomizer, onda sa okretom zgloba divan aromu Esencijalnih Ulja raspršena u tvoju sobu.
Neb Air je vrhunska difuzor dizajnirana da se lako dovesti spa terapeutski aromaterapija tvojoj kući, uredu, hotelskoj sobi, ili bilo gdje to želiš.
Osobine : 4 pozornici Tajmer Nacina 16 Pametan Interval Postavke 64 namešta Pametno Postavljanje
Proizvod specifikacije : Veličina je 3,75" x je 3,75" x 5.25" Kapaciteta 5,10, 15 ml esencijalnih ulja bocu vremena do 120 minuta (za tajmer postavljanje) 2 10 ML Ulje Boce Uključena
Lako Iskoristi Uređaj
Da promijenim esencijalnih ulja u Nebair difuzor je povjetarac. Nećeš imati problema da sipaš esencijalnih ulja na svoje mjesto. Drugi vode diffusers imam prospe problem, ali ovaj uređaj garancije ne nered. Samo treba da promene bocu od tuca direktno atomizer. U atomizer pomaže da se širi aroma brže jer je razbija ulje u mikro-u redu čestice koje proširio brzo u sobu.
Korišćenja Državne-djelo Tehnologije
Ćete se osjećati kao da je tvoj dom je spa centar. Je Ultrazvučni difuzor koriste hladno knjizi tehnologiju da napravi zdravo maglu u tvoju sobu za vas da uživate terapeutski aromaterapija gdje god ti hoćeš. Možete koristiti difuzor u tvojoj sobi, dječja soba, butika, kancelariju, sobu u hotelu, u hotelu holu, ili bilo gdje to želiš svoje posljedice biti. Uređaj koji dolazi sa postavke to čini uređaj fleksibilniji je i zgodan i može se iskoristiti kad god bilo gdje.
Pametan Sustav
U Ne Bair je 48 postavke da karakteristika drugačije pametan tehnologije. Možete koristiti Nebair prilagođavanjem tvoj esencijalnih ulja postavke koristi različite postavke. Također ima 16 pametan nivou interval podešavanja i 64 pametan prije postavljanje izbor, kao. Ovo pomaže dalje prevod uređaj na put sa drugačijim postavke to pomoći da kontrolišeš tajmer na sve pauze, i u fleksibilna i udobno način za razliku od drugih Nebulizers.

Glavna svojstva

:
Svež Vazduh
:
c-10
:
Zrak Osvježavajuće
Formi:
tečni
:
mofur
Karakteristika:
Eko
Osvježivač Zraka Koristiti:
Dom

Izbor kupca