• Novo
[Yan Planinu] novi Kineski kreativni Šang bambus Wujin kamen čaj poslužavnik meditacija bambus čaj fabrika masovnu

[Yan Planinu] novi Kineski kreativni Šang bambus Wujin kamen čaj poslužavnik meditacija bambus čaj fabrika masovnu

KM 544.50

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Pakujem broj : Šest
Ime Yan Shan Čaj meditacija broj Cx001 y-e Mjesto Porijekla Xianyou, Fujian - Kineski klasični brod Boja i sjaj Primarni boje Teksturu materijal Šang Zhu, crnog kamena potpuno Yan Shan Specifikacije
61*18.5*5 [pribor] poslužavnik drenaža čarape, voda loptu, čaj gajbu. Dušo opis
U bambus proizvoda u bazu, Wujin kamen disk, savršena kombinacija ta dva, to je da promeni sadašnjost situaciju jedan od proizvoda na tržištu, znatno smanjiti težinu proizvod, čini proizvod više compact i delikatna, bogati konotaciju. Fizicke osobine i karakteristike u crnog kamena bambus da proizvode više trajnog. Još jedinstvena upija kamen Ukrajini stopa, kao i ljubičaste čaj može podići, u vlažnim, toplo i mogu više sa velikim kao dostojan kolekciju Umetnost i zanati, tako kao najbolji izbor.
Je novi dizajn koncept, original collocation metodu, fuziju za drevne umjetničke i modernu umetnost. Divna tradicionalne klesao kamen tehnika i moderna tehnologija prefinjena i elegantne, kao da je priroda! Taj proizvod se ne samo roman i lepa, lepa i velikodušni, elegantan high-end. U isto vrijeme, i bogat konotaciju tradicionalne kulture Kini karakteristike, odražava Kineski čaj kulture je jedinstven, pokazuje umjetnički začeće i čaj čaj ceremoniju o kvalitetu sugestivno poezije ili slika. Jedno ću uzeti puni račun svoje funkcionalnu i umjetničke kombinaciju prirode, ali također mislim da je Orijentalni čaj čaj kulture i čaj mješavinu lepotu, savršen je oličenje zagovara harmoniji Kineski čaj kulture.
Na Ovaj proizvod je kombinacija mode i elegancijom, međusobno autentično drevne umjetničke i današnjoj kulturi, u Guqin stil, genijalan dizajn za rezervoar niz stanju. To se odražava na miru od piće haosu, ali odražava na društveni događaj elegancije. U "Yan Shan drvo" elemente tradicionalne kulture i suvremeni estetički u život, da stvori i praktično i umjetničke kolekciju iz kolekcije . Pokloni za prijatelje i rodbinu, osobne koristi mogu odražavaju elegantna ukus! Na poslovni poklon, konferenciji proslava, otvaranju, rođendanske poklone, godišnjicu proslava, kući pribor izbor od pobjede! Materijal uvod
[uvod] Šang bambus bambus je najviši profil slučajeva u bambus i nikad ima prednosti ductility puca, buđava pregledavam, protiv moljaca, jake nositi otpora, jake practicability, dobro.

Glavna svojstva

:
Umbrella Stoji
NE.:
Y-e-cx
Teksturu materijal:
Stone
Da li uvoz:
no
Pravi metod:
Polu priručnik i polu mehanički
:
FuJian
Da li postoji pakovanje:
Da
Pakujem:
kartonu
Cijena segment:
300 ili više yuan
Stone:
crnog kamena
Proizvod vremena na tržištu:
Ljeto 2014

Izbor kupca